TRONerp NOVOSTI september 2024

Septembrske novičke za naše cenjene stranke

V nadaljevanju smo nanizali nekaj posodobitev in novih funkcionalnosti, ki so na voljo.


Odoo CMS- Sample image floating
Odoo text and image block

Aktualne novosti:

 

Končno je tu! Priljubljena TRON aplikacija TRONterm sedaj tudi na ANDROIDU! 

TRONterm skladiščna terminalska aplikacija deluje na Android prenosnih terminalih in služi kot dodatna veja celovite informacijske rešitve TRONerp - za podporo prejemom, izdajam in ostalim procesom v skladišču. Vsak prejem in izdaja se zabeležita v aplikacijo TRONterm kar nam omogoča lažji in hitrejši nadzor nad materialnim poslovanjem. Je enostavna za uporabo, ter že po kratkem času usposabljanja in uporabe jo uporabnik obvlada in je popolnoma pripravljen na samostojno delo.
Aplikacija TRONterm omogoča popis prejema in izdaje blaga, pospravljanje artiklov na lokacije po vrstnem redu glede na ureditev skladišča. Možna je uporaba lokacij.

Na aplikaciji TRONterm je mogoče izdelati tudi nov tip dokumenta, ki ga nato lahko vidimo tudi v TRONerp-u, saj dobi naslednjo prosto zaporedno številko dokumenta. Popis pa lahko opravimo na prenosni terminalski napravi.



Modul za kreiranje dokumentov iz excela

V modul uvozimo excel z definiranimi polji. Modul kreira toliko različnih dokumentov kolikor je različnih kombinacij "storeid, tostoreid". Verzija V2 tega modula bo imela možnost nastavitev privzetih vrednosti dokumenta, kot je recimo naslovnik, datum dobave,... .

 

Povezani artikli TRONerp

Na funkcijo shranjevanja se je dodelalo dodajanje povezanih artiklov. Povezani artikli se dodajo v sešteti količini. Prav tako se povezani artikli odstranijo, če ni osnovnega artikla. Dokument se pri shranjevanju osveži tako, da uporabnik vidi dodane povezane artikle. Upošteva se pogoj iz poslovnega partnerja povezani artikli DA/NE.

Povezani artikli na spletu

Na spletu smo omogočili avtomatsko dodajanje povezanega artikla, ko se v košarico doda osnovni artikel. Povezan artikel se doda v enaki količini kot je osnovni artikel - s popustom, ki je označen na povezanem artiklu. V primeru, da se artikel odstrani iz košarice, povezan artikel ostane, se mu pa spremeni popust v redni popust tega artikla.

Integracija plačilnih terminalov 1POS

Naredili smo integracijo plačilnih terminalov 1POS hrvaškeg podjetja mstart. 1POS sprejema vse kartice, kar na Hrvaškem ni običajno.